HINNASTO

Tästä löydät suosituimmat palveluni. Mikäli listassa ei ole juuri sivun tavoitteillesi soveltuvaa kokonaisuutta niin olethan ystävällinen ja laitat minulle viestiä, että voimme rakentaa sellaisen sinulle. Palveluita voit ostaa ottamalla yhteyttä tästä.


 
 
pt_icon.png

PT-palvelut ja henkilökohtaiset ohjelmat

 • 3kk PT-paketti 540€ (180€ / kk)
 • 6kk PT-paketti 900€ (150€ / kk)
 • Henkilökohtainen harjoitusohjelma 120€
 • Henkilökohtainen ravinto-ohjelma 150€
 • Kuntosaliohjaus / tapaaminen 80€ (valmennuspakettien ulkopuolella)

PT-paketit sisältää henkilökohtaisen ravinto- ja harjoitusohjelman. Asiakkaan ohjelmia päivitetään valmennusjakson aikana aina tarpeen vaatiessa. Edistymistä seurataan viikottain. Paketit sisältää 3-4 yhteistä harjoitus- tai tapaamiskertaa. Sinulla on valmentajan tuki käytettävissäsi koko valmennusjakson ajan!  


 
internet_icon.png

Nettivalmennukset

 • 3kk Nettivalmennus 360€ (120€ / kk)
 • 6kk Nettivalmennus 600€ (100€ / kk) 

Nettivalmennus on minun ylivoimaisesti suosituin valmennusmuoto. Eikä ihme, sillä voit tulla valmennukseeni vaikka asuisit eri puolella suomea. Valmennus sisältää henkilökohtaisen ravinto- ja harjoitusohjelman. Asiakkaan ohjelmia päivitetään valmennusjakson aikana tarvittaessa, että asetetut tavoitteet saavutetaan. Edistymistä seurataan viikottain. Yhteydenpitokeinoina käytän sähköpostia ja videopuheluita. Olen asiakkaan tavoitettavissa päivittäin ja tällä tavoin nettivalmennuksestani saadaan huomattavasti henkilökohtaisempaa. 


 
olympic_icon.png

Kisavalmennukset

 • Kisadieettiin valmistava valmennus 150€ / kk
 • Kisadieetti 200€ / kk
 • Voimanostovalmennus 150€ / kk

Kisadieettiin valmistava valmennus on tarkoitettu fitness- ja kehonrakennuslajeissa kilpaileville joilla kisakausi ei ole vielä ajankohtainen. Valmennusjakson tarkoituksena on kehittää fysiikkaasi ja aineenvaihduntaasi mahdollisimman paljon tulevaa kilpailukautta varten. Jakso sisältää 3 yhteistä harjoitus- tai tapaamiskertaa. Valmennuksen vähimmäiskesto on kolme kuukautta.

Kisadieetti on valmennusjakso jonka aikana valmistaudut kohti fitness- tai kehonrakennuskilpailua. Saat valmennuksessa kaikki eväät mitä tarvitset valmistautuessasi kohti kisalavoja. Jakso sisältää 4 yhteistä harjoitus- tai tapaamiskertaa. Valmennuksen vähimmäiskesto on kolme kuukautta. 

Voimanostovalmennus pitää sisällään ravinto- ja harjoitusohjelmat jotka yhdessä tukee sinun tavoitteitasi. Jakso sisältää 3 yhteistä harjoitus- tai tapaamiskertaa. Valmennuksen vähimmäiskesto on kolme kuukautta.


 
gift_icon.png

Erikoispaketit ja yrityspalvelut

 • Ryhmätreeni (+2hlö) 100€ / h + alv. 24% 
 • Seminaarit- ja luennot 200€ / h + alv. 24%
 • Lahjakortit (kysy tarjous asiakaspalvelu@jhtraining.fi)

Ryhmätreeni on erinomainen tapa aloittaa vaikkapa viikonloppu ystävien tai puolison kanssa. Miksi et yllättäisi henkilökuntaasi yrittäjänä ja panostaisi heidän työtehokkuuteen kunnon treenillä? Treenimuotoina perinteinen kuntosaliharjoittelu tai esimerkiksi ulkotreeni kehonpainolla. 

Seminaarit- ja luennot sopivat erinomaisesti esimerkiksi kuntosalisi avointen ovien päivään tai miksipä ei vaikka yrityksesi saunailtaan? Tämä on erinomainen tapa lisätä henkilökuntasi työtehoa. Voit itse vaikuttaa seminaarin- tai luennon sisältöön.