Näyttökuva 2016-10-17 kello 1.07.52.png

KUKA?

Joonas Haapasaari, 29-vuotias Personal Trainer ja some-ammattilainen Savonlinnasta. 

MITÄ TEEN?

Työskentelen monipuolisesti liikunnan- ja hyvinvoinnin parissa. Olen tehnyt yksilövalmennusta personal trainerina vuodesta 2010 asti ja lisäksi omistan Suomen suurimman urheiluaiheisen YouTube -kanavan. 

Harrastan aktiivisesti kuntosalitreeniä ja tykkään myös kehonpainolla tehtävistä treeneistä. Pyrin kehittämään osaamistani jatkuvasti ja sitä pidänkin hyvän valmentajan edellytyksenä, että ei oleta olevansa valmis missään vaiheessa.

ENTÄS NE OMAT TAUSTAT?

Nuoruus tuli harrastettua ahkerasti skeittaamista ja laskettelua. Teini-iässä sitten lähdin kavereiden mukaan salille ja tätä kirjoittaessa treenivuosia onkin mittarissa reilut kymmenen. 

Kilpailin voimanostossa kansainvälisellä tasolla ja mestaruuksia tulikin SM- ja EM-kisoista penkkipunnerruksessa ja voimanostossa viitisen kappaletta nosteltua. 

Voimanostoaikoina olin päästänyt kehonpainoni nousemaan 125 kiloon asti. Kaikkea aikansa, joten päätin aloittaa pudottamaan painoa ja samalla kiinnostuksenkohteeni treenissä vaihtuikin kehonmuokkaukseen. 

Pudottelin painoa 45 kiloa kahdessa vuodessa ja nyt yli viis vuotta myöhemmin painaessani 85 kiloa voin sanoa, että taisin onnistua.