Mistäs sitä aloittaisi?

Morjesta vaan kaikille!

Pitkään on ollut suunnitteilla laittaa oma blogi pystyyn muiden some-kanavien rinnalle ja nyt sain sen aikaiseksi samalla kun vaihdoin nettisivuilleni uuden alustan.

Minkälainen blogi?

Blogissa tulen kirjoittamaan varmastikin suurimmaksi osaksi kaikesta treeniin ja ravintoon liittyvästä mikä minua itseäni kiinnostaa, mutta saattaa väliin lipsahtaa välillä arkisempaakin tekstiä. Aiheita saa ehdottaa! 

 

Mitäs muuta?

Vaihdoin tosiaan yritykseni nettisivujen paikkaa tässä samalla ja nyt löydätkin valmennuspalvelut ja blogini yhdestä samasta osoitteesta. Kannattaakin käydä tsekkaamassa palvelut -välilehdestä valmennuspalveluideni hinnastoa, sillä tämän viikon ajan kaikki palvelut on -20% avajaistarjouksessa! (sivustolla normaali hinnasto).

Uutta treeniväelle! 

Perustettiin tässä muutama viikko sitten Joosua Visurin kanssa täysin uudenlainen treeniaiheinen YouTube -kanava "Ristiote". Meidän on tarkoituksena jakaa tietoa treenaamisesta ja ravinnosta normaalista poiketen vähän rennommalla tyylillä.

Tulen tekemään tästä oman postauksen, joten sillä aikaa voitte käydä katsomassa meidän ensimmäiset videot. Muistakaahan laittaa kanava tilaukseen niin pysytte mukana ja saatte ilmoituksen heti kun uusi video on katsottavissa! 

 

Eikun ens kertaan!

-Joonas